Introductiecursus

Introductiecursus Nordic-Walken

Zin om te gaan Nordic Walken? Dan is het plezierig als je de techniek goed onder de knie hebt. We organiseren daarom een introductiecursus Nordic Walken. Je maakt je de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen. Je hoeft geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben, daar wordt voor gezorgd.

De cursus bestaat uit maximaal 6 lessen van een uur en wordt gegeven op de zaterdagen 28 april, 5, 19, 26 mei en 2, 9 juni. Starttijd is 14.00 uur. De kosten zijn € 60,-, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les en je ontvangt een certificaat van deelname. De lessen starten op het parkeerterrein aan de Houtlaan in Groesbeek, achter Blokker. Na afloop van iedere les drinken we koffie of thee in lunchroom De Kroon, Kerkstraat 8. Dit is een zijstraat van de Houtlaan, een 100 mtr. van het parkeerterrein af.
Als je wilt, kun je na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) word je dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!

Voor meer info, vragen en aanmelden:
sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.