Introductiecursus Nordic-Walken

Introductiecursus Nordic-Walken in het najaar

Nordic Walking Vereniging Groesbeek organiseert bij voldoende belangstelling dit najaar (oktober-november) een introductiecursus van maximaal 6 lessen. De lessen worden gegeven op zaterdagen aan het begin van de middag en duren een uur. Je maakt je de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen. Je hoeft geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben, daar wordt voor gezorgd.  De kosten zijn € 60,-, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les, en je ontvangt een certificaat van deelname.  De lessen starten vanaf de parkeerplaats aan de Houtlaan in Groesbeek.

Exacte data en tijdstip worden nog bepaald. Voor meer info en aanmelden:

sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.

 

Als je wilt, kun je na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) word je dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!