cursus Nordic Walken

Introductiecursus Nordic-Walken

We organiseren in april en mei weer een introductiecursus van maximaal 6 lessen. Bij een kleine groep krijgen de deelnemers veel persoonlijke aandacht en wordt de cursus in minder bijeenkomsten gegeven.

De lessen vinden wekelijks plaats op zaterdagen van 14.00-15.00 uur te beginnen op 20 april. Deelnemers maken zich de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen. Deelnemers hoeven geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben, daar wordt voor gezorgd.  De kosten zijn € 60,-, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les en deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.  De lessen starten vanaf de parkeerplaats aan de Houtlaan in Groesbeek.

Voor meer info en aanmelden:
sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.

Deelnemers kunnen, als ze dat willen, na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) wordt men dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!

Weet je iemand die er interesse in kan hebben, attendeer hem/haar dan op onze introductiecursus.