Kalender

Er worden binnen de vereniging verschillende activiteiten georganiseerd. Om een goed overzicht te geven, hebben we onze activiteiten in onderstaande kalender gezet.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verenigingsweekend 2020

april 24 - april 26

Komend jaar gaan we met de vereniging een weekend naar Dalfsen. Het dorp Dalfsen ligt tussen Ommen en Zwolle, in het Vechtdal van Overijssel. Het is een schitterend natuurgebied met bos en heide, en de rivier de Vecht is nooit ver weg. Er zijn tal van mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te varen en het hart op te halen aan historie, kunst en cultuur. Daar gaan we gebruik van maken. En vooral van genieten!
Wanneer gaan we?
We gaan van vrijdag 24 tot met zondag 26 april. Dat zijn 2 overnachtingen.
Hoe ziet het weekend eruit?
Op zaterdag lopen we de Bos & Weidetocht. Deze tocht wordt georganiseerd door de Zwolse wandelverenigingen. Je kunt kiezen voor een route tussen de 5 en 40 km. De wandeling is geschikt voor Nordic Walkers.
Daarnaast is er een activiteitenprogramma in de maak dat wordt aangeboden voor ieder die daar zin in heeft. Doe je liever iets anders of even helemaal niets dan is dat prima. Het activiteitenprogramma maken we graag samen. Dus als je ideeën hebt of mee wilt denken dan horen we het graag. Als duidelijk is hoe het aanbod eruit gaat zien, hoor je er meer over.
Waar verblijven we?
In het Hof van Dalfsen. Zij omschrijven zichzelf als gastvriendelijk en sfeervol. Wat willen we nog meer?

Gegevens

Begin:
april 24
Einde:
april 26

Locatie

Hof van Dalfsen
Haersolteweg 3
Dalfsen, 7722 SE Nederland
+ Google Maps