Nieuws

1eDvdM

De donderdagmorgengroep loopt elke 1e donderdag van de maand vanaf een andere locatie.

Donderdag 3 sept 2020  starten we om 9.30 uur vanaf het kerkplein in de      Breedeweg, tegenover de Buurtsuper, Breedeweg 61, 6562 DC Groesbeek. De wandeling is 5- 6 km en gaat eerst naar het voormalige stort (als het kan), waar je een 4 tal uitzichtpunten hebt, en dan naar en door de Bruuk (Botterpot). Als we ¾ van de route hebben afgelegd gaan we bij theetuin Green Cottage ( Bruuk 93 A) koffie/ thee drinken, en voor de liefhebbers is er eigengemaakt gebak.  
Doppen (altijd) meenemen 

Informatie bij    Gerry Grutters 3971361

Corona update

Versoepelingen corona

Vanaf 1 juli wordt er in grote lijn weer gelopen zoals we gewend zijn.

Wel houden we steeds 1,5 meter afstand tot elkaar, ook als je ervoor kiest om koffie te blijven drinken. Bij verkoudheid kun je niet meelopen, en denk aan het hoesten/niezen in de elleboog.

Foto’s

Er zijn weer wat nieuwe foto’s van onze wandelactiviteiten geplaatst. Kijk daarvoor op de pagina ‘sfeerimpressies’ voor een verslag van de wandeling over de St. Jansberg op 24 augustus 2019, de N70 op 2 november 2019, de winterwandeling bij de Hatertse Vennen op 28 december 2019, en onze jaarlijkse snerttocht op 12 januari 2020.

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur