Nieuws

1eDvdM

De donderdagmorgengroep start elke 1e donderdag van de maand vanaf een andere locatie.

Op do 1 nov 2018 vertrekken we om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van De Pannekoekenbakker, Witteweg 8, 6586 AE Plasmolen. Ik vertrek om 9.15 uur vanaf de parkeerplaats bij De Wolfsberg.
We lopen de bruine route, die gaat over de Kiekberg (79 m), en de snelle groep loopt ook over de St. Jansberg.  Lengte is resp. 5 en 6 km. De wandeling duurt rond de 1.20 uur. Koffie, thee, gebak na afloop bij De Pannekoekenbakker.

Doppen altijd meenemen.

Informatie: Gerry Grutters tel 024 3971361

N70

N70-wandeltocht

We organiseren voor de 13-de keer een wandeltocht over de N70-route in het Rijk van Nijmegen. Leden en niet-leden zijn welkom en je kunt meelopen met en zonder poles.

De N70-route maakt elke wandelaar enthousiast. Deze unieke wandeling voert je over 8 ‘bergen’ met fraaie namen zoals de Boterberg en Sterrenberg. Ook wandel je onderweg door bossen en biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezich-
ten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. De totale route is circa 16 kilometer lang maar je kunt ook een deel van de route lopen. Stevige schoenen met profielzool zijn onontbeerlijk en neem je doppen mee als je met poles loopt.

Wanneer:         Zaterdag 3 november
Vertrek:           10.00 uur vanaf restaurant Tante Koosje, Berg en Dalseweg 359                                              Nijmegen
Kosten:            € 3,50 voor leden en € 5,- voor niet leden, graag gepast betalen op                                           de dag zelf

Inschrijven:    t/m 1 november, per e-mail: sjverriet@upcmail.nl                                                                               of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892

Er is een gratis koffiestop bij Hotel- Café Sous Les Eglises in Beek en een pannenkoekenstop bij pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal, voor eigen rekening. Het is ook mogelijk alleen het eerste gedeelte van de tocht te lopen tot aan het pannenkoekenrestaurant.

Doe mee en schrijf je in!

cursus Nordic Walken

Introductiecursus Nordic Walken in het najaar

Nordic Walking Vereniging Groesbeek organiseert weer bij voldoende belangstelling een introductiecursus Nordic Walken. De lessen worden gegeven op de zaterdagen 13 + 20 oktober en 10 + 17 november van 14.00- tot 15.00 uur. Je maakt je de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen. Je hoeft geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben, daar wordt voor gezorgd.
De kosten zijn € 60,-, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les en je ontvangt een certificaat van deelname.  De lessen starten vanaf de parkeerplaats aan de Houtlaan in Groesbeek.

Voor meer info en aanmelden:
sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.

Als je wilt, kun je na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) word je dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur

privacy

Nieuwe privacywet, ook voor ons

Op 25 mei gaat er een nieuwe privacywet gelden: de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese wet waar alle organisaties en verenigingen aan moeten voldoen, ook wij dus. De KWBN heeft een stappenplan opgesteld voor wandelclubs. Met dit stappenplan zullen we het omgaan met persoonsgegevens en ons privacybeleid doorlichten en aanscherpen. Het bestuur gaat hiermee de komende tijd aan de slag zodat we niet alleen sportief en gezellig Nordic Walken maar ook AVG-proof worden. Jullie horen er nog van.

Groet, het bestuur.