Nieuws

1eDvdM

De donderdagmorgengroep start elke 1e do van de maand vanaf een andere locatie.

Donderdag 7 maart 2024  starten we om 9.00 uur vanaf Intratuin, Rijksweg 63, 6581 EE Malden. Vandaar uit lopen we Heumensoord in, voor een deel de rode route. We lopen rond de 5-7 km. Om 8.40  uur vertrekken we vanaf de parkeerplaats bij De Wolfsberg. Na afloop gaan we verlaat ontbijten bij Intratuin. Ik heb voor een maand terug al gereserveerd en  heb gemeld dat we rond 10.30 uur komen,  ,je kunt ook gewoon wat anders nemen  Rubber doppen altijd meenemen

Gerry Grutters tel 024-3971361 E-mail:hennygerry@kpnplanet.nl

RABO Clubsupport

Beste leden,

De stemperiode voor Rabo Clubsupport is van start gegaan. Als je lid bent  bij de Rabobank kun je meedoen. Het aantal stemmen bepaalt de bijdrage aan de club. Vraag familie, vrienden, kennissen om hun stem aan onze club te geven.

Van 5 tot 27 september kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club en dat is hopen wij de

  “Nordic Walking Vereniging Groesbeek”, N.W.V. Groesbeek

Hoe te stemmen bij Rabobank Club Support? Log in op je rekening bij de Rabobank op de site of in de app. Ga via Service naar Zelf regelen en dan snel naar ClubSupport en Stem nu. Je klikt in de lijst van deelnemende clubs op N.W.V. Groesbeek en vinkt deze keuze aan.

12 oktober wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen er zijn uitgebracht, alvast dank voor jullie support!!

zie ook https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Het Bestuur.

“Actie 1000 euro voor je club”.

WE HEBBEN € 1000 GEWONNEN!!

In juni heeft onze vereniging  meegdaan aan de “actie 1000 euro voor je club”. Een initiatief van de NOC*NSF ( Nederlandse Sportorganisatie).

De NOC*NSF heeft sportverenigingen de kans  gegeven om 1000 euro te winnen.

Alle clubs die zich tussen donderdag 16 juni 20.00 uur tot en met vrijdag 17 juni 20.00 uur hebben ingeschreven en een bevestigingsmail hebben ontvangen doen mee aan   de 1000 euro actie. 
Zo ook De Nordic Walking Vereniging Groesbeek.

Er wordt geloot om alle aangemelde verenigingen een gelijke kans te geven.
En wat schetst onze verbazing, we hebben het lot uit de loterij en winnen € 1000,-

Aan de prijs zitten weliswaar enkele voorwaarden maar dat gaat helemaal goed komen.

Fijne dag en een sportieve groet,

Het Bestuur

Dauwtrappen

In de vroege ochtend worden we verwacht bij de kerk van de Horst in Groesbeek.  Met 28 wandelvrienden opgesplitst in 3 groepen  (snel,midden,basis) gaan we op pad om het dauw van het gras te trappen.  Helaas was dit al voor ons gedaan.

Een geweldige  mooie route volgen we voorbereid door Ria.

We wandelen  door het tongbekken van Groesbeek en  via de Groes  gaan we naar het natuurgebied ’t Slumpke waar we gebruik maken van een stap-over  om het gebied in te gaan.

Overal tussen de landbouwgebieden rond de Horst liggen natuurgebieden.  Ze zijn enorm de moeite waard. Prachtige wandelpaden. Wij hebben genoten van het natuurschoon, van de gevlekte orchis en de prachtige kleuren van zoveel verschillende planten.

De beekjes en bruggetjes en de stap- overs waarbij je de bovenste plank kan optillen maken de wandeling afwisselend en soms hilarisch bij het zien van de snelheid en lenigheid bij het nemen van deze stap-overs.

Teruglopend over het Sigeunerpaedje, het Precessiepaedje komen we op de Plakseweg  en gaan we heerlijk ontbijten bij “Wijncentrum de Plack”.

Het ontbijt, verzorgd door Bep,Elly, Janneke en Marianne, was meer dan heerlijk. Dank daarvoor.

Onder het kopje Sfeerimpressie zijn wat foto’s geplaatst van deze prachtige ochtend.