Nieuws

Introductiecursus Nordic-Walken

Introductiecursus Nordic-Walken in het najaar

Nordic Walking Vereniging Groesbeek organiseert bij voldoende belangstelling dit najaar (oktober-november) een introductiecursus van maximaal 6 lessen. De lessen worden gegeven op zaterdagen aan het begin van de middag en duren een uur. Je maakt je de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen. Je hoeft geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben, daar wordt voor gezorgd.  De kosten zijn € 60,-, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les, en je ontvangt een certificaat van deelname.  De lessen starten vanaf de parkeerplaats aan de Houtlaan in Groesbeek.

Exacte data en tijdstip worden nog bepaald. Voor meer info en aanmelden:

sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.

 

Als je wilt, kun je na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) word je dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!

1eDvdM

Gewijzigd bericht:

We lopen donderdag 6 september in Ooij. We starten om 09.30 uur bij de sportvelden aan de Julianalaan in Ooij, ter hoogte van nr. 49. We lopen dan een rondje Bisonbaai en vervolgens over Erlecomsedam, Spruitenkamp en Kerkdijk naar het huis van Anneke Slootweg waar we koffie gaan drinken. De wandeling gaat deels over geasfalteerde wegen. Vergeet dus niet om je doppen mee te nemen.
Mocht je willen deelnemen en geen vervoer hebben laat het me weten. Uiteraard kun je ook zelf initiatief nemen om met iemand mee te rijden.

Graag vóór woensdag 5 sept. aanmelden op onderstaand e-mailadres. Ivm de organisatie is aanmelding verplicht.

Sjaak Verriet
sjverriet@upcmail.nl

techniek opfrissen

Op zaterdag 15 en maandag 17 september loopt Bart Putman mee met de groepen om de techniek op te frissen. Op zaterdag 13 oktober geeft Bart extra techniektraining voor degenen die zich hiervoor hebben aangemeld.

Zaterdags af en toe lopen op andere locatie

Zaterdags af en toe lopen op andere locatie

Een aantal leden heeft aangegeven het leuk te vinden om op zaterdag eens op een andere locatie te lopen. Dat gaan we doen.

Zaterdag 18 augustus lopen we in De Bruuk in Groesbeek en 22 (was 15) september vanaf de Thornsche Molen tussen Persingen en Leuth. De routes hebben we al eens eerder gelopen en zijn het alleszins waard om er nogmaals van te genieten. We lopen zoals gebruikelijk in een aantal groepen zodat iedereen mee kan doen. Noteer het alvast in je agenda, nadere info volgt.

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur

privacy

Nieuwe privacywet, ook voor ons

Op 25 mei gaat er een nieuwe privacywet gelden: de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese wet waar alle organisaties en verenigingen aan moeten voldoen, ook wij dus. De KWBN heeft een stappenplan opgesteld voor wandelclubs. Met dit stappenplan zullen we het omgaan met persoonsgegevens en ons privacybeleid doorlichten en aanscherpen. Het bestuur gaat hiermee de komende tijd aan de slag zodat we niet alleen sportief en gezellig Nordic Walken maar ook AVG-proof worden. Jullie horen er nog van.

Groet, het bestuur.