Nieuws

1eDvdM

De donderdagmorgengroep start elke 1e do van de maand vanaf een andere locatie.

Donderdag 6 febr. 2020 starten we om 9.00 uur vanaf Intratuin Rijksweg 63, 6581 EE Malden. Van daaruit lopen we Heumensoord in. We lopen rond de 5-7 km.
Om 8.40 uur vertrekken we vanaf de parkeerplaats bij De Wolfsberg. Rubber doppen altijd meenemen.
Na afloop gaan we verlaat ontbijten bij Intratuin. Ik heb me vrijdag laten vertellen dat de ontbijtservice nog steeds geldt, wel moeten we de koffie/ thee gewoon betalen.
Gerry Grutters tel 024-3971361 E-mail:hennygerry@kpnplanet.nl

Foto’s

Er zijn weer wat nieuwe foto’s van onze wandelactiviteiten geplaatst. Kijk daarvoor op de pagina ‘sfeerimpressies’ voor een verslag van de wandeling over de St. Jansberg op 24 augustus 2019, de N70 op 2 november 2019, de winterwandeling bij de Hatertse Vennen op 28 december 2019, en onze jaarlijkse snerttocht op 12 januari 2020.

Bijscholing wandelbegeleiders

Bijscholing wandelbegeleiders

Op donderdag 2 april zal een EHBO-instructeur van EHBO Groesbeek de wandelbegeleiders een instructie geven over Wat te doen bij calamiteiten? en Welke EHBO benodigdheden zijn belangrijk om in je rugzak te hebben?.
De inhoud van de bijscholing wordt nog verder afgestemd. Als je specifieke vragen hebt, kun je die doorgeven aan Riet Arts via email henkenriet@hotmail.com. Er wordt dan bekeken of er op deze avond aandacht aan kan worden besteed.

Datum en locatie:
Donderdag 2 april
19.30-21.30 uur
Montessoricollege, Spoorlaan 16, 6562 AM Groesbeek

Info over de inhoud volgt later.

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur